Un grup de persones vol constituir una candidatura per aconseguir el canvi a Ripoll

Es volen organitzar dos processos participatius per definir els integrants de la llista i els punts del programa electoral

per Redacció

Arreu

Els impulsors d'"Alternativa per Ripoll" a la plaça de l'1 d'Octubre ahir a la tarda
Els impulsors d'"Alternativa per Ripoll" a la plaça de l'1 d'Octubre ahir a la tarda | Guillem Sánchez

Un grup de persones de Ripoll està treballant en la creació d’una candidatura electoral. L’objectiu es participar a les eleccions municipals del mes de maig i aconseguir un govern d’esquerres a l’ajuntament. Tot sembla indicar que la llista es dirà Alternativa per Ripoll. El que si és segur és que es comptarà amb el ple suport de la CUP.

Una de les persones implicades, Dani Vilaseca ha explicat que, en les properes setmanes, s’organitzaran dos processos participatius. "Un per escollir les persones que integraran la llista i l’altra, per definir els punts del programa electoral". Ara bé, la candidatura es vol basar en uns eixos principals. Marian Medel n'ha comentat alguns com "participació i implicació ciutadana, servei a les persones, ecologia, feminisme, economia social i solidària i cultura popular".

Un moviment que vol ser transversal i per tant, tothom està convidat a participar-hi. "Es busca gent de Ripoll que vulgui treballar per Ripoll", ha destacat Rebeca Galavís.

Està confirmat que Procés Constituent se sumarà a la llista alternativa. També s’està en converses amb els animalistes i s’obre la porta a parlar amb altres actors polítics que apostin pel canvi a Ripoll.