Maurici Camprubí és el Ripollès de l'Any 2018

Tots els guanyadors dels Premis Ripollès Líders s'han fet públics aquesta nit al Teatre Comtal de Ripoll

per Redacció

Arreu

Els premiats a la gala dels guardons Ripollès Líders 2018 d'aquest divendres
Els premiats a la gala dels guardons Ripollès Líders 2018 d'aquest divendres | Xevi Pujol

Els guanyadors dels Premis Ripollès Líders 2018 s'han fet públics en una gala celebrada al Teatre Comtal de Ripoll aquest divendres a la nit. Unes 350 persones s'han aplegat per veure de primera mà quins eren els premiats en cadascuna de les 9 categories en les que enguany es vertebraven els guardons, organitzats per Corisa Media Grup. Durant les darreres setmanes, les diferents candidatures han anat rebent suport a través de la pàgina web, on s'han registrat més de 17.500 vots. A partir d'aquesta aportació popular i les valoracions del jurat, s'han proclamat els següents guanyadors:

  • Maurici Camprubí, conegut veterinari de la comarca que enguany s'ha jubilat després de 40 anys de professió, ha estat proclamat Ripollès de l'Any 2018.
  • La Coral de la Capella de Santa Maria de Ripoll i la seva directora, Teresina Maideu -lligada durant tota la vida al cant coral- s'han emportat conjuntament el premi Trajectòria Ripollès, elegit pel jurat.
  • La Unió Esportiva Campdevànol, equip de futbol que aquest 2019 compleix el seu centenari, ha guanyat en la categoria d'Esports i Joventut.
  • Galetes Birba de Camprodon, amb tota una trajectòria en l'elaboració artesanal del seu producte, ha rebut el Premi Joan Vilalta, d'empreses i indústria.
  • El Forn Ca la Carme de Campdevànol, que enguany també ha complert 100 anys, s'ha emportat el guardó del Comerç Local.
  • L'associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes, que potencia el setè art a la Vall de Ribes, ha guanyat el premi de Projecció Cultural, Ecològica i Popular.
  • Can Jepet, restaurant de Setcases amb més de 50 anys d'experiència i de tradició familiar, venç al Premi Josep Pujol i Aulí.
  • FADES, l'Associació de Famílies de Malalts d'Alzheimer del Ripollès -que enguany ha fet 18 anys- ha guanyat el guardó de Responsabilitat Social.
  • Mas Pinós, una petita explotació ramadera de Vallfogona del Ripollès, que impulsa un negoci basat en la seva activitat tradicional, ha aconseguit el Premi Eduard Soler.

La novena gala dels Premis Ripollès Líders ha comptat amb la presència del Secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons, a més de moltes autoritats del Ripollès.