Òmnium Cultural promet mobilitzacions per reiterar que l'autodeterminació no és delicte

L'entitat és la primera de la comarca en nombre d'associats

per Redacció

Arreu

Clàudia Pujol i Jordi Vilarrodà aquest dissabte a Ripoll
Clàudia Pujol i Jordi Vilarrodà aquest dissabte a Ripoll

Òmnium Cultural creu que el judici contra els presos catalans que comença demà és una demostració que la democràcia està en joc. Per aquest motiu, promet que hi haurà mobilització permanent en el marc de la campanya ”El judici a la democràcia”. Al Ripollès també hi ha previstes accions per reiterar el missatge que l’autodeterminació no és delicte. Tampoc es descarta "la desobediència civil pacífica sempre que sigui necessària", segons ha afirmat Clàudia Pujol, representant de l'entitat.

 

Ara mateix Òmnium Cultural és "la primera entitat de la comarca en nombre d’associats, amb 789",  ha explicat el seu president, Jordi Vilarrodà. En la darrera assemblea anual també s'han establert els objectius per als propers mesos. Es compta amb un pressupost superior als 12.000 euros.

 

Per aquest dimarts, hi ha prevista l’estrena de la campanya coincidint amb el primer dia de judici. A les 7 del vespre, concentració a la plaça de l’ajuntament de Ripoll, organitzada també per l’Assemblea Nacional Catalana. Per les 12 del migdia, hi ha convocades aturades davant dels llocs de treball.