L'equip de govern de MES prepara una candidatura per seguir al capdavant de l'ajuntament de Sant Joan

Ramon Roqué afirma que "el més probable" és que torni a encapçalar la llista

per Redacció

Arreu

El grup de MES presentarà candidatura per seguir governant
El grup de MES presentarà candidatura per seguir governant | Xevi Pujol

Si no hi ha una gran sorpresa d’última hora, Ramon Roqué optarà a un nou mandat com a alcalde de Sant Joan de les Abadesses. De fet, ell mateix ha afirmat que és “el més probable”. Ha afegit que després de les vacances de Nadal, s’ha començat a treballar de manera molt intensa per configurar la candidatura més potent possible.

Amb tota probabilitat, serà sota les sigles de MES tot i que es deixa la porta oberta a altres possibilitats. Ramon Roqué ha avançat que és una llista que presentarà novetats pel que fa als seus integrants. Per tant, idees noves per configurar un programa sòlid, per seguir sumant per Sant Joan. Afegeix que l’experiència acumulada com a equip de govern és un plus per saber el que més li convé a la vila i quins projectes s’han de prioritzar. Roqué fa una valoració positiva dels últims quatre anys tot i que ha qualificat el mandat de “difícil”.

Fa 12 anys que Ramon Roqué assumeix l’alcaldia de Sant Joan de les Abadesses. Per tant, en cas de guanyar les eleccions municipals, seria el quart mandat consecutiu al capdavant de l’ajuntament santjoaní.