L'agrupació Marià Font estrena nova obra teatral a Ripoll

'Nadal a Cals Cupiello' es podrà veure en dues sessions: divendres (22h) i dissabte (19h), al Teatre Comtal

per Redacció

Cultura

Els actors i col·laboradors que fan possible la representació
Els actors i col·laboradors que fan possible la representació | Xevi Pujol

L’Agrupació Teatral Marià Font espera que les butaques del Teatre Comtal de Ripoll ofereixin el millor aspecte aquest cap de setmana. Dotze actors són la part visible d’un ampli grup de persones que han dedicat moltes hores a preparar un muntatge que faci passar una bona estona. La millor recompensa a l’esforç seria rebre una gran resposta del públic ripollès.

Marià Font proposa Nadal a Cals Cupiello, obra original d’Eduardo de Filippo. Una comèdia que té com a base una família italiana que celebra el Nadal. A partir d’aquí, sorgiran una sèrie d’esdeveniments que s’associen a aquest tipus de reunions. Ni les millors famílies se n’escapen.

Hi ha dues sessions programades per Nadal a Cals Cupiello. Es podrà veure aquest divendres, 15 de febrer, al Teatre Comtal de Ripoll, a partir de les 22h. Repetirà l'endemà, 16 de febrer, a les 19h.

«Som actors amateurs de Ripoll, i això vol dir que estimem el teatre i de fet, l'hem d'estimar molt perquè preparant això passem hores de fred i de feina. Tenim entrades venudes però encara queden llocs lliures al Comtal per venir-nos a veure», explica Ramon Prat, director de l'obra.

Independentment de la resposta final, l’agrupació ripollesa té la intenció de representar l’obra a altres escenaris. També voldria fer realitat un altre muntatge al llarg d’aquest 2019. Per tant, hi ha activitat i això és sinònim que la companyia gaudeix del millor estat de salut dels últims anys.