La FEC Vall del Ter presenta les tres seccions amb gairebé 300 esportistes

Futbol, bàsquet i patinatge són els tres eixos de l'entitat

per Guillem Sánchez

Esports

Foto de família de totes les seccions de la FEC Vall del Ter
Foto de família de totes les seccions de la FEC Vall del Ter | FEC Vall del Ter

Gairebé 300 esportistes, joves i no tan joves, noies i nois formen enguany la família de la FEC Vall del Ter. Ho fan en tres seccions diferents. Inicialment nascuda en el futbol, ja fa temps que va ampliar horitzons i treballa també en bàsquet i patinatge. Dues pràctiques que han crescut i fan créixer l'entitat.

Joan Busquets, president de la FEC Vall del Ter, explica que «ja hi ha dos equips de bàsquet que van a competició al Consell Comarcal de la Garrotxa i en patinatge tenim al voltant de 60 nens i nenes».

El pavelló Llandrius va quedar ple entre esportistes i familiars durant la presentació de les tres seccions de l'entitat. La FEC Vall del Ter és un projecte col·laboratiu, que ha sumat sinergies al territori per arribar on és ara mateix. Una fórmula que funciona i que ho ha de seguir fent, segons van destacar els alcaldes de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, i el de Camprodon, Xavier Sala.

L'acte va comptar amb un sopar per a tots els assistents i les fotografies de rigor per immortalitzar el moment de vida de l'entitat.