Casado vs Rivera

Després del congrés del PP i la posterior liquidació de la liquidadora “SSS” i el seu majordom, Enric Millo que, de ben segur deu estar buscant feina a les files d’ERC com ja va fer fa uns anys i amb el posterior cop de porta als morros, ens trobem amb un escenari en el panorama polític de la dreta més cavernícola i casposa de l’Espanya dels Botejara  que, no té desperdici i que donarà molt que parlar en els propers mesos. D’entrada podríem dir que l’arribada de Pablo Casado a la presidència del PP no és més que un gir pronunciat a la dreta extrema de la extrema dreta que ha representat el PP d’Aznar i Rajoy en els darrers anys. A ningú no se li escapa que si analitzem el perfil d’en Pablo Casado, aquest ha estat escollit per fer front a un Rivera que se les prometia molt dolces  després de la Moció de Censura. Ara però, tindrà molta més feina de la que es pensava entre altres coses, mantenir el suport rebut fins avui de l’IBEX-35.

Tant Rivera com Casado són dos cadells que han mamat de la teta de José Ma Aznar

 

 

 


No cal dir, també, que la pugna per mantenir i augmentar el nombre de votants de cara a les properes cites electorals esdevindrà una lluita ferotge per demostrar qui dels dos és més espanyolito, Rivera o Casado, Casado o Rivera. I la millor manera de demostrar-ho és carregar quantes vegades més i més fort contra Catalunya i el moviment sobiranista.


Preparem-nos pel que vindrà, anem a la farmàcia a comprar caixes i caixes d’Almax o calmants que de ben segur que ens faran falta. Entre l’Albert Rivera que només veu espanyols i ens vol fer desaparèixer com més aviat millor, el ministre Josep Borrell que ens vol desinfectar i en Pablo Casado que ens vol reconquistar desde Tavàrnia, el futur que ens espera si no espavilem aviat, és molt més que negre.


Tot fa pensar que serà una lluita de qui la té més llarga, i em refereixo a la bandera espanyola penjada del seu balcó. Però cal tenir en compte una dada important i que no pot passar desapercebuda, i és que tant en Rivera com en Casado, són dos cadells que han mamat de la mateixa teta i aquesta teta és la de José Mª Aznar. Ell els ha criat per ser el que són i arribar on han arribat, i no m’estranyaria que si les coses corren el risc de sortir-se de mare, el gurú Aznar doni un cop de puny a la taula i faci seure i quadrar els seus dos esbirros en bé de la “unidad de la patria”. Però, tot això, només amb el temps ho sabrem. Per això, cal que desde l’independentisme polític, ens deixem de baralles internes, tacticismes, o partidismes que l’únic que faran és donar la raó a l’Aznar quan diu que abans es trencarà Catalunya que Espanya. I portarà al més absolut fracàs la il·lusió i l’esperança  de tot un Poble de ser una república, en definitiva, de ser un Poble lliure i sobirà.