En record de Pere Cuy

El propassat dia 21 d’octubre ens va deixar Pere Cuy i Subirana, qui fou gerent de la Fundació Privada Hospital de Campdevànol, durant 37 anys.

 

Precisament fou durant aquests trenta set anys que la institució que tinc l’honor de presidir experimentà un canvi transcendental; convertint-se d’una simple clínica de poble a un hospital comarcal de referència per una població de prop de vint i cinc mil habitants.

 

Ens hem de sentir molt orgullosos de tenir un centre de referència tant important al nostre territori

 

 

 

 

 

 

No s’entendria l’hospital de Campdevànol si no fos lligat amb el nom del Pere, el seu treball, la seva personalitat i la seva contribució inestimable al creixement de la nostra institució.

 

El seu llegat ens obliga a reconèixer la seva figura a nivell de poble però també a nivell de comarca. Seguint el seu camí, amb l’actual gerència, ens hem de sentir molt orgullosos de tenir un centre de referència tant important al nostre territori. Important i reconegut arreu, i amb això vull transmetre a tot el personal i equip de l’hospital l’orgull que sentim per haver aconseguit la passada setmana a Madrid dos premis Top 20, un de gestió general i l’altre per l’atenció a la Dona. Aspecte que convé ressaltar i que ens situa com a tercer millor hospital en la categoria d’hospitals petits de tot el territori estatal. No defallirem en la voluntat de seguir fent créixer el centre i garantir una adequada prestació de serveis. El Patronat de la nostra institució seguirà vetllant i treballant per aquest objectiu, encarant amb il·lussió un centenari que ens ha de permetre recordar també aquelles persones que ens han deixat i que tan han treballat pel centre. 

 

L’hospital de Campdevànol tindrà sempre en el record la figura d’en Pere, com a promotor i impulsor del que ha esdevingut a dia d’avui aquest centre. 

 

Amb el desig que sapiguem continuar amb el mateix encert el camí que ell va traçar, com a presidenta de la Fundació i en nom de tot el Patronat vull traslladar públicament a la seva família i amics el nostre reconeixement i afecte davant la seva pèrdua.