Premis Ripollès Líders 2018

Gràcies, moltes gràcies.

 

Per tots nosaltres ha estat important que el premi EMPRESA I INDÚSTRIA que cada any s’entrega per part de la UIER als Ripollès Líders, organitzats per CORISA MEDIA GRUP, porti el nom de JOAN VILALTA.

 

Era un enamorat del seu país, de Ripoll i de la seva comarca

 

 

 

 

Ell estaria content i agraït, ja que sempre deia que aquests premis, Ripollès Líders, era una pujada d’autoestima i feien valdre i donaven rellevància a les potencialitats de la Comarca.

 

Ell era un enamorat del seu país, de Ripoll i de la seva comarca. Anava a tot arreu, assistia a tots els actes i esdeveniments per saber què i com es feia, quin era l’objectiu, servei, activitat, per aprendre i després poder projectar-ho a fora. I ho feia amb orgull. Creia en les empreses i, per sobre d’això, creia en la seva gent. Amb la seva presència volia donar suport a totes les iniciatives i a les persones i ajudar en el que fos possible.

 

Aquesta era la seva filosofia.

 

Va cometre errors, com tothom, perquè era humà, però la seva humanitat el va fer especial, perquè sempre estava disposat a escoltar, i en sabia! I, per sobre de tot, mai li va fer mandra oferir-se per fer el necessari per donar un cop de mà, ajudar i a ser possible resoldre la problemàtica que se li plantegés. Feia el possible perquè tothom se sentís ben acollit, important i únic, creava sinergies amb tothom.

 

Va ser un privilegi compartir la vida amb ell, el vàrem estimar i ell ens va estimar de forma incondicional, i aquest és el millor llegat que ens ha pogut deixar.

 

Gràcies UIER I CORISA MEDIA GRUP per mantenir viu el seu record i reconèixer-li la seva especial trajectòria.