Es posa en marxa la cursa de l'Olla Virtual per fer-la quan es vulgui

Hi haurà premis per als millors temps i entre tots els participants

per Redacció

Esports

Els temps quedaran registrats a l'aplicació i sempre es podran consultar
Els temps quedaran registrats a l'aplicació i sempre es podran consultar | Vall de Núria

Vall de Núria continua impulsant iniciatives per captar a més practicants de senderisme i de trail running durant tot l’any. L’estació de muntanya ha decidit activar el repte virtual de l’Olla de Núria, coincidint amb la disputa de la tretzena edició de la mítica prova. Per tant, es proposa que tothom pugui fer un dels recorreguts més coneguts i apreciats de la zona quan i amb qui vulgui.

Per participar, cal baixar-se l’aplicació gratuïta de Vall de Núria per llegir el QR que es trobarà a l’inici del recorregut per començar el cronometratge. A partir d’aquí, s’ha de completar el traçat amb el menor temps possible, sempre complint els requisits que planteja l’estació per a cada categoria. Per finalitzar el cronometratge, cal llegir el QR del cartell final, i així el temps realitzat quedarà publicat al web de Vall de Núria. Es podrà registrar la ruta les vegades que es desitgin com a record que certifiqui el pas o per anar millorant la marca.

Els dos primers classificats de les categories home i dona guanyaran una estada d’una nit amb allotjament més esmorzar a l’hotel de Vall de Núria per a dues persones. També es durà un sorteig final amb premis per a tots els participants.

L’Olla de Núria és una ruta de 21 quilòmetres que transcorre per les carenes dels principals cims que envolten l’estació de muntanya. Per tant, el 72% del traçat es fa per damunt dels 2.700 metres, amb un desnivell acumulat positiu de gairebé 2.000 metres. Un recorregut dur que comença amb l’ascensió al Puigmal, el cim més emblemàtic del Pirineu Oriental.