Els veïns, preocupats per l'estat de l'edifici de la discoteca P3 a Camprodon

Segueixen les queixes pel soroll i l'incivisme a la nit, malgrat els mediadors

per Xevi Pujol

Societat

Preocupació per l'estat de l'edifici del P3
Preocupació per l'estat de l'edifici del P3 | Xevi Pujol

Des de fa uns dies, ha començat a operar el programa pilot de mediació nocturna a Camprodon, impulsat conjuntament per l’equip de govern i l’oposició. Ara per ara, però, els membres de l’associació Camprodon Pel Civisme Nocturn no veuen que aquesta tingui cap resultat. Sobretot al carrer Nou, segueixen molestos amb el soroll i l’incivisme nocturn.

Josep Maria Felis, representant de l'associació, afirma que «de moment no veiem cap resultat a la tasca dels mediadors, però estem esperant al mes de setembre i a la reunió que hem de tenir amb l'equip de govern. A partir d'aquí, podrem comentar i prendre les accions oportunes».

L’ajuntament camprodoní respon a totes les queixes que l’associació els presenta, però no de la manera que ells voldrien. Una de les principals preocupacions ara mateix és l’estat de l’edifici de la discoteca P3. Les 3 plantes superiors estan buides i els veïns denuncien el seu deteriorament. «Hi hem detectat unes obres i no ens n'han donat cap explicació», diu Felis, que afegeix que «jo com a pare, tinc fills que van ap P3 i no m'agradaria que això algun dia caigués i hi hagués gent a dins».

L’incivisme nocturn no és un problema només del carrer Nou, sinó que es trasllada a tota la vila, amb nombroses afectacions, segons els veïns: «Contenidors tirats al Ter, jardineres trencades, flors arrencades...» El soroll dels divendres i dissabtes a la nit segueix essent, però, el principal maldecap.

Les tasques de mediació a l'oci nocturn de Camprodon fa poc que han començat | Xevi Pujol