Jordi Batchelli deixarà de ser regidor a Camprodon

Moisès Solà el substituirà al plenari, del qual marxa per motius laborals

per Xevi Pujol

Política, Arreu

Jordi Batchelli
Jordi Batchelli | Arxiu

Jordi Batchelli deixarà de ser regidor de l'ajuntament de Camprodon en el proper plenari municipal. El membre del grup d'Esquerra Republicana +Camprodon era també Primer Tinent d'Alcalde, dins el pacte de govern que mantenen amb Junts Fem Camprodon. Batchelli argumenta motius laborals a l'hora de prendre la decisió, la qual ja fa mesos que estava pensada. «A nivell professional estic molt temps fora del poble i crèiem que la millor opció era que em substituís algú que hi pugui ser més. Al final, som un equip, i hi sigui qui hi sigui, seguirem fent el mateix projecte que tenim per Camprodon», explica.

Batchelli acumula una llarga trajectòria relacionada amb la política municipal de Camprodon. Havia estat durant dues legislatures formant part de l'oposició, i ara fa tres anys va entrar al govern de la localitat, amb l'alcaldia de Xavier Sala.

Ja es coneix el substitut que tindrà. Serà Moisès Solà, i la seva entrada provocarà una reorganització de la representació del partit al plenari municipal, ja que la Primera Tinència d'Alcaldia en principi està pensat que recaigui en Anna Colomer -actual regidora de Cultura, també d'ERC +Camprodon-, mentre que Solà entraria com a regidor.

Perquè es faci efectiu el relleu, s'ha demanat l'acta per al nou regidor i s'està esperant que aquesta es faci efectiva. Si tot va com està previst, durant el següent plenari es donarà el traspàs de poders i Batchelli deixarà de ser regidor oficialment. Serà llavors quan Solà ja prendrà possessió del seu nou càrrec.