Vall de Núria també inaugura la temporada d'esquí abans de la Puríssima

L'estació de Queralbs segueix apostant pel públic familiar

per Redacció

Arreu

Tret de sortida a la temporada d'esquí, el passat dissabte a Vall de Núria
Tret de sortida a la temporada d'esquí, el passat dissabte a Vall de Núria | Muti Saló

Ja està inaugurada, i beneïda, la temporada d'esquí 2018-2019 a Vall de Núria i ha estat abans del Pont de la Puríssima. Dissabte el Cremallera tornava a estar en marxa i esquiadors i treballadors de l'estació de la Vall de Ribes ja pujaven equipats per gaudir dels primers descensos. La innivació i les precipitacions en forma de neu han afavorit que s'hagi començat a esquiar tant a la zona de debutants com en alguna pista de la part alta. No s'ha arribat al 100% del domini esquiable, però la valoració inicial ja és més que positiva

«És un tret de sortida important per nosaltres, perquè ens hem avançat a altres anys i hem obert abans de la Puríssima. Estem produint neu i si les baixes temperatures ens acompanyen, treballarem per obrir l'estació al 100%», explicava Ruth Bober, responsable de comunicació de Núria.

Vall de Núria renova imatge, i continua treballant sota la marca Treck and Walk, amb propostes com el bateig en raquetes o el parc lúdic. Una estació familiar i ideal per a l'aprenentatge en esports de neu. Un punt neuràlgic de l'excursionisme i també dels amants de l'esquí de muntanya. I com no, també una de les destinacions ineludibles per al peregrinatge religiós a 2.000 metres d'altitud.

L'altra estació d'esquí de la comarca, Vallter 2000, ja va obrir les portes el cap de setmana anterior, en una temporada d'hivern que comença ben d'hora i amb força al Ripollès.