Satisfacció després d'una nova edició del Playback de Ripoll

La 22ª edició de l'esdeveniment va portar 3 funcions al Teatre Comtal

per Xevi Pujol

Societat, Cultura

Els més menuts garanteixen el futur del Playback de Ripoll
Els més menuts garanteixen el futur del Playback de Ripoll | Xevi Sunyol

El Playback de Ripoll segueix molt viu i així s’ha tornat a demostrar aquest cap de setmana, amb tres funcions entre divendres i diumenge. Després de mesos de preparació, es va poder mostrar el resultat sobre l’escenari del Teatre Comtal, amb un format que ja és un clàssic per a la gent de Ripoll. En aquesta 22ª edició, el públic va tornar a respondre i es fa una valoració positiva de l’assistència durant els tres dies.

«La reacció del públic ha estat molt bona, perquè s'ha fet curt i hi ha hagut molta variació a les cançons. Animem a la gent a que segueixi venint, sobretot divendres, que sempre és més fluixet», diu Dèlia Amigo, de la junta del Playback.

El futur sembla garantit, amb nens i nenes que des de ben petits ja participen de l’espectacle. Normalment ho fan des dels 9 o 10 anys, però enguany els més menuts en tenien 4 i 5. «Són el futur del Playback», diu Amigo.

Les actuacions, del tot diverses, tocant tots els estils musicals i des de clàssics fins al més nou. «Hem fet vals, que feia molt temps que no ho fèiem, la cançó de 'Malamente' de Rosalía que aquest any ha estat un boom, hem fet rock català, sevillanes, Madonna...», explica Amigo.

Després de superar una nova edició, les ganes per seguir l’any vinent segueixen intactes. Volen ampliar a més gent el Playback i arribar als 25, i fins i tot, als 30 anys de trajectòria.