Vallfogona de Ripollès està a punt de començar la Festa Major

Activitats per a totes les edats i artistes de quilòmetre 0 en són els trets distintius

per Xevi Pujol

Societat

La cercavila d'en Plafalgars i al seva faràndula obrirà la festa
La cercavila d'en Plafalgars i al seva faràndula obrirà la festa | Xevi Pujol

Vallfogona de Ripollès és a punt d’entrar en els tres dies que durarà la seva Festa Major. Aquest any, s’han intentat buscar activitats per a totes les edats, i hi seran presents artistes de quilòmetre 0 pel que fa als concerts. Des de la Comissió de Festes i el grup de joves es coordinen per fer que l’activitat no pari durant tota la celebració.

Divendres a les set de la tarda es donarà el tret d’inici a la gresca amb la cercavila d’en Plafalgars i la seva faràndula. Posteriorment, el pregó al local polivalent, enguany amb incògnita perquè qui el farà és una sorpresa. No pot faltar l’obra de teatre que el grup local Milany preparen durant tot l’any. Segueixen complint el repte de fer una obra cada Festa Major i divendres al vespre interpretaran ‘Taxi’, de Ray Cooney. Els concerts estaran protagonitzats per The Juke Box i els Dj's de la Vall del Foc el divendres, i Strombers i Adrià Ortega el dissabte.

La Gimcana infantil, el partit de futbol 7, el correfoc amb els diables d’Alpens, la tirada local al plat, l’exhibició castellera amb els Xerrics d’Olot, les sardanes i les actuacions de Jaume Barri i Carles Xandri completaran el cap de setmana.

Pots consultar el programa d'actes sencer en aquest enllaç